En stor familj bloggare

bloggDet är inte enbart jag som bloggar som en tok i min familj, min syster gör det också. Jag tänkte att jag skulle passa på att tipsa om hennes blogg, www.hemmalivs.se, där hon skriver om en massa olika saker, precis som jag, men att hon istället har ett fokus på bra mat och hur man ska tänka för att tänka nyttigt. Dessutom lär det bli en del inredning från hennes sida, så om ni är intresserade av dessa ämnen, från en tjej som dessutom skriver ganska bra, så är det min syster som ni ska besöka.

Dock så börjar jag tycka att bloggare är som en enda stor familj på nätet. Det är visserligen så att vi kanske aldrig har träffat varandra, och det kanske är så att vi inte ens vet vad vi heter. Men lika många gånger som vi har saker som vi inte håller med varandra om, lika ofta är det som vi faktiskt skriver om likartade saker. Det betyder i sin tur att det är lätt att hamna både i intressanta, djupa diskussioner där man lär sig väldigt mycket nytt om ett ämne man älskar, eller så är det kanske så att man får till en livad debatt med en annan bloggare. Oavsett så är det ungefär som en familj där man håller med varandra och bråkas ibland.

Nätet är för mig en underbar plats som är fylld av massa människor med olika erfarenheter, tankar och idéer. Att jag börjat skriva den här bloggen betyder att jag öppnar upp för er alla att vara med mig och prata, och kanske lära er något. Eller så är det istället ni som borde lära mig något, när ni märker att jag är helt ute och cyklar i något ämne. Ta tillvara på chansen som nätet ger och bege dig ut och upptäck alla bloggare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>