Välkommen till bloggen

Varmt välkomna allihop! Jag som skriver dessa ord heter Niklas och jag är en kille i mina allra bästa år som här tänkt att leverera mängder av intressanta, innehållsrika, roliga och allmänt flummiga texter till er som läser! Jag hoppas och tror att det jag skriver kommer göra er glada, ledsna, arga eller vad som helst. Bara det på något sätt blir någon reaktion så har jag gjort mitt jobb och det är att få er att tänka till lite extra på det ni precis läst. Om det är så att ni tycker att det är tråkigt det jag skriver så är det jag som har gjort fel och då vill jag att ni säger till – hur ska jag annars kunna bli bättre?

Hur som haver så är det ett innehåll med både hög höjd och lågvattenmärken som ni har framför er. Det är många intressanta områden som jag kommer att diskutera och debattera eller vad man nu gör. Det kommer att vara animerade serier, konst, sport och musik, vilket gör det till en brokig skara ämnen. Hoppas att ni kommer att ta med er något från mig Niklas – och det är jag som är Skatan, ett smeknamn som jag fått av någon outgrundlig anledning.

One thought on “Välkommen till bloggen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>